قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ اتمام عملیات‌های عمرانی پروژه احداث معبر بلوار کرامت جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: روز حجاب و عفاف می‌تواند نقطه عطف جریان‌سازی فرهنگی در جامعه باشد | همه زمینه‌ها برای برگزاری یک اجتماع باشکوه در ۲۱تیر فراهم شده است + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۱۶۲۹
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶
فرماندار مشهد: روز حجاب و عفاف می‌تواند نقطه عطف جریان‌سازی فرهنگی در جامعه باشد | همه زمینه‌ها برای برگزاری یک اجتماع باشکوه در ۲۱تیر فراهم شده است + فیلم
فرماندار مشهد مقدس در نخستین نشست هم‌اندیشی و برنامه ریزی گرامیداشت ۲۱ تیرماه روز عفاف و حجاب از آماده‌باش همه ظرفیت‌ها برای برگزاری یک رویداد مردمی باشکوه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین نشست هم‌اندیشی و برنامه ریزی گرامیداشت ۲۱ تیرماه روز عفاف و حجاب در شهرستان مشهد، سه‌شنبه شب با حضور محسن داوری فرماندار مشهد و جمعی از مدیران دستگاه‌های فرهنگی و تشکل‌های مردمی در فرمانداری مشهد برگزار شد.

اجتماع ۲۱تیر، مظهر قدرت‌نمایی فرهنگی انقلاب اسلامی

فرماندار مشهد در این نشست ضمن جمع‌بندی پیشنهادات درخصوص جزییات برگزاری برنامه‌های مناسبتی اظهار کرد: روز بزرگداشت عفاف و حجاب با فرهنگ اسلامی ایرانی مردم ما عجین شده است. این مراسم یک رویداد ظاهری است، اما باید عمق، مفهوم و پشتوانه داشته باشد، زیرا ما برای تحقق آرمان‌های خود نیازمند تجدیدقوا هستیم تا در مقابل دشمنی که جنگ شناختی به راه می‌اندازد، این برنامه‌ها را به‌عنوان مظهر قدرت نمایی فرهنگی مطرح کنیم.

وی افزود: جشن عید غدیر به عنوان یک رویداد نشاط آفرین در جامعه می‌تواند زمینه مناسبی را برای کار تبیینی و فرهنگ سازی فراهم کند تا برپایه همین فضا، اجتماع بزرگ روز عفاف و حجاب در مشهد، هم به عنوان یک رویداد بزرگ در رسانه‌ها موردتوجه قرار بگیرد و هم در مناسب‌ترین فضا برگزار شود.

داوری خاطرنشان کرد: باید از میانه دهه ولایت تا ۲۱ تیرماه، زمینه‌های فرهنگی و تبلیغاتی برای اجتماع روز ملی عفاف و حجاب ایجاد شود. در این رابطه، کمیته مشارکت باید به دنبال جلب مشارکت اقشار و گروه‌های مختلف مردم باشد؛ همانطور که آیین تشییع پیکر شهدای حرم شاهچراغ (س) یا جشن ۲.۵ کیلومتری ولادت امام رضا (ع) با زمینه‌سازی مناسب و جلب نظر اقشار مختلف مردم به عنوان الگویی در برگزاری رویداد‌های آیینی و مناسبتی مطرح شد.

وی ادامه داد: تقارن این مناسبت با دهه ولایت می‌تواند فرصت مناسبی برای برگزاری شایسته رویداد گرامیداشت روز عفاف و حجاب باشد؛ ضمن اینکه مفهوم حجاب و عفاف خود نیازمند اقناع گسترده و فرهنگسازی دارد تا نه‌فقط قشر مذهبی جامعه بلکه همه خانواده‌ها از هر قشر و سلیقه به این فرهنگ دعوت شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->